Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2014

Bogoshipeo Dear (I MISS YOU)

I miss you when something really good happens, because you're the one i want to share it with...  I miss you when something is troubling me because you're the one who understand me well...  I miss you when i laugh and cry, because i know that you are the one that makes my laughter grow and my tears dissapear...  I miss you all the time, but i miss you the most when i lay awake at night and think of all the wonderfull times that we spent with each other for those were some of the best and most memorable times of my life...

Erti Cinta???

Cinta sejati merupakan kasih Tuhan kepada hamba-Nya...Kasih murni adalah kasih ibu bapa kepada anaknya..Kasih saudara pula ketika masa beradanya..Kasih sahabat pada ketika masa binasanya...Kasih suami isteri sepenanggungan....Kasih orang pula menaruh harapan yang tinggi menggunung...:)

Wordless Wednesday #5

Hai...

Before i go holiday at Kota Mengkuang,Jitra... Poyo jerr,padahal dekat je pun,LOL...

Wajah Baru...

Hai...
saja kebohsanan melanda diri dan jiwa aku,huwarghhhh...Mood aku pulak dalam keadaan tak stabil..Bukan "coming moon" okehh...Tapi sebabkan aku bergaduh dengan my omma,huhu...Jangan ikut perangai saya ye hadeq hadeq....:p
aku show off background and design blog yang aku dah ubah ni,huhu...



sikit ja aku ubah...Ok,chow dulu.. Aku nak kena antar adeq aku balik hostel... Aku taip entry ni di umah auntyku... bye..

THROWBACK | Koleksi Memory At Cameron Highlands

Assalammualaikum…
Hariniakutaknakcitepanjang2…Akujustnakkongsikanmemori2sepanjangcutisemester2tahunlalu…Perghh,punyalamapunyastory..Sebenarnya,akuterlupasamasekalinakstorytentangni,huhu..Takdakla,sebelumakumulakanakupunyapraktikalsem 4 dulu,aku ada joinrombongankampungakuunderUMNOpunyaorganizer.LebihkurangmacamrombonganUMNOla…Then,masaakupraktikalbarutertubuhnyablogaku,sonakstoryaboutthis

Spontaneous #2

Cinta umpama mencari harta karun. Cita2 dan tujuannya ialah satu iaitu menuju ke garisan penamat yg plg mggembirakan. namun didlm perjlnan itu kita akn mghadapi pelbgai rintangan dan cabaran.. Andainya kita tdk mmpu meneruskan, kita akn tersungkur dan hadiah utamanya akn dikebas org.. Namun usahla kecewa.Walaupun hadiahnya tdk kamu peroleh tetapi keseronokannya sudah dirasai. Jadi, bercintalah sepenuh hati dan jangan meletakkan harapan terlalu tinggi...:)  #SARANGHAE OPPA...

Wordless Wednesday #4

Hai, Assalammualaikum…

Model:DakComot Manager/P.A:MummyNaza.k.a.MiszNaz Agency:MiszChentaLavenderAgencySdn.Bhd.
…SEKIAN…

Spontaneous |#1

Hai...Kata orang, air mata seorang perempuan itu sangat berharga dan bernilai...Ia amat merugikan untuk menangis disebabkan lelaki yang tak pernah menghargai dan yang sering menyakiti hati seorang gadis...Maka,janganla menyakiti hati perempuan kerana hati mereka sangat lembut...:)

Wordless Wednesday #3

ASSALAMMUALAIKUM….
Hai….
Next,hariRabutakbercakap0rkurangbercakap,huhu….
So, ijustnakshowoffpicture2yangdisnapwithmyoneofmyBFF,Eija…



Caption:Lepak-lepakatDarulamanLake..


Caption:AtUUM
***EijabestfriendimasakatPoliArau..Dalamentry2

Masalah Oh Masalah

Hai2…
Setiaporangadamasalahmasing2…Setiaporangadacaramasing2untukselesaikanmasalahmasing2…Tapi,tidakseeloknyajugamelarikandiridarimasalahtanpamencarijalanpenyelesaian..Masalahpuntakkandapatdiselesaikanandmasalahtuakanbertimbun…
Lagiuntukmemudahkanpenyelesaiansesuatumasalah,seeloknyamenganggapnyasebagaidugaanbuatkita…Maybe,dengancaranidapatmemotivasikandirisupayakuatuntukhadapimasalahtu