Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2015

For Fun | Top List 2015

Hai...Ni just suka-suka jekk.Hanya penilaian peribadi.Takde kena mengena dengan mana2 individu..:)
>>Hero dan Heroin Drama kesukaan:

1: Syarul Ridzwan dan Mia Ahmad (Hati Perempuan)

2: Ungku Ismail & Siti Elizad (Teman Lelaki Upahan)


3: Zul Ariffin & Ayda Jebat (Rindu Awak 200%)


4: Amar Baharin & Izreen Azminda (Kerana Terpaksa Aku Relakan)
>>Most Favourite Korean Band Boy in 2015: 1: EXO 2: SUPER JUNIOR 3: INFINITE 4: BEAST 5: U KISS
>>Artis Sado Kesukaan 2015: 1: Syarul Ridzwan 2: Sharnaaz Ahmad 3: Zul Ariffin
>>Most Favourite Actor: 1: Syarul Ridzwan 2: Sharnaaz Ahmad 3: Izzue Islam
>>Top 5: The Most Cutest Member in Exo: 1: Baekhyun 2: Luhan 3: Chanyeol 4: Sehun 5: D.O.

#Throwback Sikit: Convocation Day

Assalammualaikum...

Entry tentang #throwback kan??So, throwbackla tentang Hari Konvokesyen kami last year....
Ni la,kami para2 gadis DUP (B)...Ni pun ada beberapa orang tak cukup sebab tak datang konvo...
Selepas konvo pun ada yang sudah pun meninggalkan status "Bujang",huhu...Entah sapa lak yang memegang status "Puan" selepas ini..Yang pasti bukan aku,muahaha...
Ok,bai..
Credit pic: i.g Lynn #missyouall #finallywegraduate #graduationmoment #convocationday #Diplomaintourismmanagement #poliperlis #ptss

Raya Ke-6 : Open House

Assalammualaikum...


Story hari raya ke-6..Aku dengan Ain **bakal pengantin** pergi open house rumah BFF kami si Ummu..Perghhh, kenyang dengan makaroni goreng dengan laksa..Sedap bak hiang..
Thanks dear, di atas juadah yang enak,huhu..Actually , dari first raya sampai ke hari keenam nihh, baru aku kuar rumah.. tssk T_T Sebab apa?Jangan ditanya, muahaha...

Selfie First Raya 2015

Assalammualaikum...

Tunggu orang datang rumah.. Sambil mengunyah makan kuih raya sampai lebam,huhu...Huduh punya perangai khenn.. Btw, Salam Hari Lebaran..Ampun maaf dipinta jika ada salah silap, terkasar bahasa, tersilap kata, terlanjur perbuatan... Semoga kita diberikan kesihatan yang baik dan dapat bertemu lagi Bulan Ramadan yang akan datang..Amin..

Kad Raya 2015..

Assalammualaikum...

Saya, Naziah bt Mat dan keluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada para pembaca dan para penulis blog...Saya menyusun 10 jari memohon maaf andai ada tersalah kata, terkasar bahasa, terkecil,terguriskan hati anda secara sedar atau tidak sepanjang saya menulis di laman blog ini..
Diharap di hari mulia ini akan memberi keceriaan buat anda semua..Dalam menjamah juadah hari raya tu, kesihatan diri jangan juga dilupakan..Okla, akhir kata dari saya..
"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN"

Baju Raya 2015 from Peace Collection

Assalammualaikum...
Fuhhh...fenat weolls balikkk..Aku dengan mak aku pegi Jitra memulakan aktiviti shopping raya...Tapi, yang buat aku asa sedih and asa kelakar pada masa yang sama, aku boleh tertinggal kuih Suci Dalam Debu,adussss...Sedih gilaaaa...Dah sampai umah baru tertinggal,adehhhh...Entah ke mana fikiran melayang..T_T
Terpaksala gamaknya aku kena kuar balik nanti,huhu...Tapi, sekarang bukan tu nak cite sebenarnya, aku nak share pasal baju raya yang aku dah dapat beli hari ni...Yeaaa...

Ni la dia haa...Jubah dari Peace Collection.. Cuma berharga Rm79. Aku suka sangat beli baju dari butik Peace ni sebab dia punya harga sangat berpatutan...
Tema tahun ni adalah KELABU..Disebabkan nak sedondon dengan mak aku, terpaksalah beli kaler ni..Dah jenuh jugaklah cari design dengan kaler yang cantik dekat situ, lastly aku nampak yang ni je cantik..Aku rembat jela beli..:)
Oopss, tahun ni cuma sehelai saja baju raya aku berbanding tahun2 sebelum nihh...Bajet lari lorrr!!!