Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2015

Relationship : Purnama Merindu Jarak Jauh

Hai....
"Purnama Merindu Jarak Jauh"?? Agak2 apa yang korang boleh describe tentang entry nihh..??
Actually waktu entry ni ditulis aku tengah dengar lagu Purnama Merindu nyanyian Datuk Siti..
So, kebetulan plak aku macam dalam gambar kat atas tu haa...So,feelingla aku layan lagu tu sambil rindukan someone..Orang tu jauh dari aku..Memang kenala dengan tajuk cenggitu..Boleh??
Sapa orang tu?? Adalah,huhu...
Ok,bye...

Our Birthday: Me and Mama

Assalammualaikum...
Hello,hai guys... Today is my birthday.... So..nak dijadikan story sambutan kelahiran ku disambut serentak dgn birthday mak aku (19 Jan)...Tapi xlah terlalu bermeriah meriahan...Just beli kek makan sudehh...
Tapi, aku tak ketinggalan menunjukkan skill didapur membuat kek susu,huhu...Resepinya aku dapatkan di fb..Nanti aku sharekan jika berkesempatan....:)

Okla, setakat ni dulu...Nak show off gambo tak boleh disebabkan line macam k"ura-kura genetik siput...Ehh??hahaha...

Bye....

"SAENGIL CHUKKA HAMNIDA OMMA AND ME...
MAY ALLAH BLESS OUR LIFE"






Anugerah Juara Lagu 29

Anugerah Juara Lagu ke-29 telah pun berlangsung pada 18 Januari 2015 di Stadium Putra Bukit Jalil.Tema AJL kali ni ialah "GEMA DALAM MUZIK" bersama penaja Qu Puteh...Qu puteh qu puteh barula puteh...**bulatkan mata,tangan dibahu**

Aku hanya mampu tengok kat tv je...Tahniah la buat pemenang...:)

Senarai pemenang2:-

Persembahan terbaik AJL 29:
>>MOJO ft Caliph Buskers (Roman Cinta)

Vokal Terbaik AJL & Tempat Ketiga:
>>Dayang Nurfaizah (Dipintu Syurga)

Tempat Kedua:
>>Shila Amzah (Masih Aku Cinta)

Juara AJL:
>>Joe Flizzow ft Sonaone (Apa Khabar)

Komen aku:-
#1 : Persembahan Caliph Buskers sangat2 power dan paling menyerlah...
#2 : Nyanyian Dayang sangat memukau..

Tahun Baru 2015

Assalammualaikum...
Hai guys...Lama sudah daku tidak mencoretkan nukilan di blog ini....Laptop aku sudah rosak tak berfungsi,makanya aku tak dapat nak buat entry baru,huhuhu....
So, hari ni aku dapat taip entry menggunakan tab adeq aku...So,nak update puas2,yezzaaaaaaa....
Sekarang dah pun masuk bulan Januari ditahun baru...Tahun 2015, makanya azam pun mestila baru,huhu...Azam tahun baru kalian apa???
Azam aku???Azam aku tahun ni adalah: 1) Takkan gunting rambut lagi 2) Menaikkan berat badan aku,huhu 
Wish me luck.. Okla setakat ni duly.Jumpa lagi,bye..
"HAPPY NEW YEAR 2015" Semoga tercapai azam kalian...