Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2016

Wechat Challenge: #51 Questions

Assalammualaikum...


1) Namaku pendek saja.Naziah bt. Mat 2) Besday: 23 Januari 3) Can call me Naz,Naziah 4) Aku klu marah,aku akn bebai, mengamuk,menjerit... haa, don't play play with me haa 5) Bila aku happy, aku happylaa,hahaha 6) Aku sedih,aku akn dgr lgu2 sedih,then nangis bwh bantal 7) Anak bongsu.Fullstop. 8) Kjp nak close up tang mana hensemnya 9) Aku mmg comel since kecik lagi 10) Laksa & nasi goreng pataya.Plus, chicken chop 11) Fav subject: emmm..xdak kot 12) milo ais & sirap limau 13) Kenapa nak tawu? Adalah...sibuk jerr.. 14) I love myself 15) ♪Diriku bukan utk dijual beli♪ 16) not both 17) Of coursela kaya. Can buy everything but not for LOVE!! 18) I am Samsung user.Nak iphone.Takde sapa nak hadiahkan utk aku kerr?? 19) Aku minat Park Jimin.Sorry,you are not my type,hahaha 20) Gila xminat.Minat sgt2 21) Aku dah mention td. 22) Shin Min Ah & Yoona SNSD 23) Fav song: * play: BTS- 2!3! (Still Wishing for a better day)* 24) Rumah kampung jerr..Mampu pakai kipas je,murah 25) family,fri…