Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2013

Besdayku Yg ke-21 ..

Hai sume...
Sabtu lepas, 26 Januari aq sempat ag kuar dgn member aq g C-Mart Changlun..Aq pun sempat gak beli kek  besday aq dan  kebetulan jugak  besday member aq sehari slps besday aq,  So, aq decide nk beli kek dan tulis nama kitorg berdua...

Smile...

Hai sume...Senyum itu satu sedekah kan???So,jom sama2 la kita senyum..:)walaupun dilanda pelbagai masalah..Ahaks!!!!...

p/s:- 4 kuiz aq dah terkandas,OMG, i must study hard...

Besday 2 dalam 1...

Salam sume....
Aq berasa sgt2 bersemangatnyala utk menyanyikan lagu khas utk aq...Lagu apekah???.. Yea,happy besday to me..happy besday to me...happy besday to Naziah...happy besday to me....
Yes!!Hari ni, tanggal 23 Januari 2013, genaplah usia aq 21 tahun aq dilahirkan..Syukur Alhamdulillah..Semoga ditahun ini, akn dapat memberikan kegembiraan dan kebahagiaan wat diri aq...
Dan tak dilupakan jugak ulang tahun kelahiran ibuku, Hjh. Puteh bt Kasa yang ke-53 tahun pada 19 Januari lps...Happy Besday mak, i love u so much..Terima kasih mak sbb telah menjaga, membesar dan mendidik anak bongsumu ini dgn penuh sabar...
Kadang2 mak mesti xlarat nak layan kerenah anak bongsumu yang nakal ini, tp terima kasih krn xpernah penat dalam melayan kerenahku dan dalam menyediakan segala keperluanku sejak kecil...
Utk yang terakhirnya, happy besday to me!!!!...

p/s:-thanks to my friends at fb yg tlh wish my besday,thank you so much...

Holiday in Langkawi..

Hai sume...
Hari sabtu lps aq dengan member kelas aq 6 org, ika, eija, pika,apek (fitri), ain, and ummu (6 girl, 1 boy)telah pergi bercuti di Pulau Langkawi...best siot...huhu... Kitorang pergi sehari sahaja sbb bajet pun xmengizinkan kami utk menginap disana...Tapi, kami tetap best dan berpuas hati dengan percutian ni...Kami bertolak dalam pukul 6.30 ke Jeti Kuala Perlis dari umah ummuand nek bot kul 7...
Kat sana kitorang sewa van sekali dgn pemandunya hanya RM 300 rggit..So, ktorg pun share duitla...Kat sana kitorang telah pergi ke Cable Car kt Gunung Mat Chingcang, Fish Farm, Beras Terbakar, and Pekan Kuah...
Kat Fish Farm, tu kami nek bot ke Sungai Kilim tengok ikan, pegi ke Pulau Kasut, tgk burung helang dan pergi ke Gua Kelawar..best woo...
Pengalaman ni xkan dpt aq lupa sampai bla2....Dahla, aq nak sambung wat assigmen dulu..Annyeong...