Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2015

Reasons I Close My Account Sosial Apps

Hai...
Waaa...its been a month i don't update my blog entry..Is it true?? Emm, ok..Mybe a few,a few a weeks...
Waa..saya da pandai upload video dalam instagram tapi still buta masukkan video dalam blog...Lulz!!

If follow my i.g. bolehla tengok video kpop aku upload..Video kpop je la yang boleh pun haa sebagai percubaan,kuikui...
Btw, tu bukan hal utama aku nak cite.Kat sebelah kiri tepi blog aku tu kan ada simbol ka logo ka apa ntah yang facebook punya tuhh..Ok, actually aku dah tutup akaun fb aku..So, sebab tu dah tak naik aku punya profile kat situ..
Kenapa tutup facebook??Wae??Ehh, kekoreaan pulak..Ramai yang tanya aku kenapa tutup akaun fb??Sebenarnya takla ramai pun,hanya kenalan keluarga terdekat ja yang bertanya..
So,kat sini aku bagitahu sebabnya: 1) Sebab utamanya, adalah aku dah jarang bukak facebook aku and dah jadi sangat2 malas,hoho..
2) Sebab keduanya, phone aku cepat hang kadangkala bila bukak facebook.Jadi, nak senang aku tutup dan uninstalled jekk..Padahal, punca takda kai…