Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2013

Result Examku Semester 5

POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN SLIP KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SESI DIS 2012 
PERHATIAN

1. Keputusan ini adalah untuk makluman dan kegunaan sesi PENDAFTARAN sahaja. 
2. Keputusan ini tidak dianggap rasmi dan tidak boleh digunakan untuk
permohonan kerja, melanjutkan pelajaran atau urusan-urusan rasmi yang lain.Nama PenuhNAZIAH BT MATSemester : 5No Pendaftaran: 18DUP10F2034Program DIPLOMA PENGURUSAN PELANCONGANNo Kad Pengenalan: 920123025374Tarikh :  28 Mei 2013KOD KURSUS GRED NILAI MATA MATA KREDIT STATUS AE501  COMMUNICATIVE ENGLISH 3 B 3 6 Lulus AW 201  OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH 2 B- 2.67 2.67 Lulus HT 513  PRINCIPLES OF ACCOUNTING FOR TOURISM & HOSPITALITY B 3 9 Lulus HT 514  TOURIST BEHAVIOUR C+ 2.33 4.66 Lulus HT 516  PRINCIPLES OF TOURISM MANAGEMENT C+ 2.33 6.99 Lulus HT 517  EVENT OPERATION & MANAGEMENT A 4 12 Lulus HT 621  SUSTAINABLE TOURISM B+ 3.33

Cuti Semesterku...

Assalammualaikum...
Alhamdulillah, selesai sudah peperiksaan akhirku pd 30 hari bulan hari tu,yahooo....Tapi apa cer aq baru nak update blog hari ni haa....HAHAHA... Aq malas sebenarnya nak update blog aq,hahaha..Boleh camtu???...
Tapi hari ni aq "menggagahkan" diri untuk bukak blog aq,huhu... Mesti ada antara hampa tertanya-tanya aq xpergi wat part time job ka cuti aq yang dalam sebulan lebih ni????
Haa...ni jawapan yang paling seronok aq nak jawab...Jawapannya adalah Tidak,hahaha...Aq duk "tanam anggur" kat umah aq ni haa...Naseb bek masak ranum,hahhaha...
Cuti2 camni, aq lau dah xdak keja sangat dah, aq mesti mengonlinekan diri lau aq rajin hahaha...
ANTARA aktiviti aq sempena cuti ni:-
1) On9 FB,Twitter,Baca Blog and Skype... 2) Kemas rumah,and bilikku syurgaku,ahaks... 3) Dengar lagu and nyanyi kuat2,hahahha... 4) Kuar jalan-jalan dgn member beli barang... 5) Kuar dengan AF,HEHEHE... 6) Main dengan kucing kesayangan aq, Si Comot... 7) Tengok movie Korea and movie English...