Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2013

Survey Tourism Project

Assalammualaikum...
Amoihhhh... sekali lagi aq dapat pegi Langkawi dengan member2 group aq... Mentang2la, duet tengah berkepuk-kepuk dalam akaun kan,haaa...Hello!!!!...Aq pegi bukan saja2 taw, tapi disebabkan hal yang sangat penting...iaitu.... kami kena survey tempat2 untuk pakej kami... Kami pun bertolakla pagi Sabtu-17 Ogos lalu dgn feri kul 8 lau xsalah aq... Kami pergi 7 orang ahli group..  Sampai sana ja, kami sewala kereta utk memudahkan urusan kami selama 2 hari 1 malam disana... Kami menginap di motel Tanjung Mali Resort... Sayangnya, kami xdapat nak jalan2 sangat sebab hari hujan lor!!!!... Ok, tak payah nak buang masa.. jom tengok gamba2 jela...


 We in the car



Kat Laman Padi
Dari belakang, eika,pika,eija, aq, ain, ummu, kamel

Geng aq lerr!!!....at Makam Mahsuri (dalam Rumah Mahsuri)
Ok,done..sampai sini ja...bye...


Photo Album For Lebaran 2013 (First Day)....

Assalammualaikum and Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada anda2 semua..... So, xpayahla nak cite panjang-panjang, kita biarkan gambar je yang berbicara, bukan Si Cengeng yang berbicara,huhu...












Ok,tu je yang nak cite untuk hari ni,bye...
p/s:rasa kekenyangan dgn kueh2 raya,fuhhh........








Baju Raya Cik Naz

Hai sume...
Ramadhan akan melabuhkan tirainya dan akan digantikan dengan kehadiran bulan Syawal yg mulia dalam lagi dua hari..... Bagaimana dengan persiapan raya korang????.. Alhamdulillah, tahun ni sekali lagi dapatlah aq berjaya membeli 2 pasang baju raya baru,walaupun cuti pun xsampai sebulan kan???Nampak betapa gegehnya diri aq,hahaha.....

Ok, aq actually nak cita pasal baju raya yg aq dah beli ni sebenarnya,huhu.... Korang tengokla ea,hehe... First, baju kurung moden, black colour dari Peace Collection (Cawangan Jitra) yang berharga RM89... Dengan menggunakan "kad siswa", mendapatla aq diskaun yg hanya 8% menjdikan harga sumenya RM81...Murah giler kan???Sebab tula aq suka beli dkt Butik ni, sbb harganya tersangatlah berpatutan dan design dia cantikk2...:)


And the second, aq beli baju kurung moden berdesignkan "peplum" fashion, colour blocking biru dan pink...Aq beli baju ni hanya dekat ekspo kt depan C-Mart Changlun ja....Harganya...RM160...Mahal la skit dari baju kt …