Langkau ke kandungan utama

Catatan

5th Blog Anniversary

Hai, Assalammualaikum..
Sorry, ayat kat dalam pic atas tu salah sikit T_T
Diam tak diam, dah 5 tahun dah umur blog aku nihh. Tak sangka pulak. Rasa macam baru setahun ja blog ni. Alhamdulillah, blog ni masih terwujud walaupun aku dah jarang nak update entry baru. Sampai dah bersawang blog nihh.
aku still ingat lagi masa mula2 aku create blog ni. Serius aku kata, aku langsung takdak ilmu basic berblog ni. Dari reka bentuk hingga ke ilmu blogging yang lain memang aku zero. Tapi pelan2 aku belajar sendiri,aku bolehlah sikit2 tapi taklah 100% expert. Haa,aku belajar sendiri tau,tak dak refer kat mana2 pun. Aku sendiri godek2 sana sini,klik2 itu ini untuk aku faham apa benda blog nih.
Tujuan utama buat blog ni just suka2. Bukan untuk popular pun. Saja2 taip kat blog ni buat kenangan sementara sebelum aku tutup mata nanti. Lepas dah agak boring dengan blog,aku pasti akan tutup akaun blog ni satu hari nanti. Cuma tak tahu bila saja.
Okeylah,akhir kata aku nak mintak maaf atas salah silap sep…
Catatan terbaharu

Blog Anniversary : #2017NNParty- Collection 2017 Photo

Hai...
masih lagi entry untuk #2017NNParty sempena 5th Blog Anniversary aku. Blog aku baru masuk tadika :P. Kali ni aku postkan koleksi gambar2 yang di snap pada tahun ni. Gambar2 yang dicedok dari galeri phone. Taklah banyak sangat,tapi still kira gambar tahun ni punyalah..
Gambar aku pilih yang aku rasa cantik, yang elok sikitlah posenya,hehehhh..Ehh,semua pic aku pose sopan taw,cuma beza cantik dengan tak cantik jerr,huhuhu...







aku malas nak post satu persatu gambaq,so aku terus collagekan saja. Aku edit pakai apps #PhotoGrid jaa..

Blog Anniversary: #2017NNParty- Written Profile

Hai, assalammualaikum...
"N.N. Diary's" akan menyambut ulangtahun yang ke-5 tahun ni pada 13 September ini. Jadi, untuk entry hari ni aku akan updatekan entry "N.N. Party" or with #2017NNPARTY melalui penulisan profil / biodata sempena anniversary blog. Hari jadi blog ni, kira jadi hari jadi akulah jugak. Aku yang create blog nih, aku tuan punya blog ni,aku yang urus and aku yang taip haa...

Kat bawah ni tertera profile yang aku taip. Agak2 korang boleh cam tak bentuk profile ni,hehehh. Lau korang tahu,korang buat2 tak tahu jeklah ehh,hehehh...


Edited & Additional:  A SONGS THAT REPRESENTS N.N. DIARY's: • BTS, 2!3! 


~DONE~ 











Cerpen Fanfic: Park's Family (Part 5)

PARK's FAMILY (PART 5) 
So Hyun mengajak Ji Hyo pergi ke taman pada malam itu. Ji Hyo sebenarnya malas hendak keluar. Dia rasa seperti hendak tidur saja.
"Kau ni mata aku dah mengantuk,yang kau ajak aku kw taman malam2 ni dah kenapa?." rengekku pada So Hyun.
"Alaa, balik nanti kau sambunglah tidur. Sekarang ni ada surprise untuk kau." Kata So Hyun sambil menaip di handphonenya. Aku memandangnya aneh.
" Surprise apa pulak ni? Kau ni ada2 jelah. Macamlah siang besok tak boleh bagi." Leter Ji Hyo menahan mengantuknya. Tangannya menutup mulutnya yang menguap.
"Tak payah bising2. Kau duduk sini je ok. Kejap lagi surprise kau sampai. Aku nak pergi dulu ok." So Hyun mendudukkan aku di bangku di bawah pokok. Lalu, So Hyun berlalu dari situ.
"Ehh,kau nak pegi mana wehh. Janganlah tinggal aku. Aku takut la. Ya,Kim So Hyun ssi. Takkan aku nak duduk sorang2 kat sini." So Hyun tidak peduli dengan panggilan aku. Dia terus pergi dari situ.

Nak tak nak, …