Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2016

Produk : Bio Essence Bio Water

Assalammualaikum..
Pheww, 2 bulan jugak jari-jari tak typing kat blog picisan nihh..Jangan kata typing, nak jengah baca pun idak..Hais, sangat kemalasan waa.. So rini nak celoteh sikit kat sini.Sikit ja, tak banyak pun..
So, kelmarin aku sempat kuar Jitra jap beli ubat darah tinggi mak aku kat klinik Dr. Thibroni. Lepastu, jalan2 kat Jitra Mall jap.Singgah kat faveret shop aku, Guardian cari face washer aku yang dah sebulan habes,hehehh..Nampak tak punya lambat aku beli.Tak cuci muka la aku,kehkeh..



Tiga produk kat atas tu yang aku beli..First time aku beli brand ni.Tupun, telah disuggestkan oleh hakak promoter situ.Sebelum ni memang tak pernah try brand ni sebab aku pakai produk Garnier dengan Safi sebelum produk ni.
Aku pun tak naklah ceta panjang lebaq pasal produk ni.Sebab produk ni memang dah lama ada kat pasaran kan.Mesti semua dah tahu kot.Aku cuba pakai produk ni pun sebab ia sesuai untuk KULIT SENSITIF macam kulit aku ni.Dalam dua hari aku pakai ni aku rasa macam best sangat…

Biodata VIXX

INTRODUCTION:  VIXX (Voice, Visual, Value in Excelsis) merupakan boyband beranggotakan 6 orang dibawah label Jellyfish Entertainmnent. Mereka terdiri dari N, Leo, Ken, Ravi, Hongbin, Hyuk. Sebelum debut, member VIXX mengikuti program reality show “MyDOL” yang ditayangkan oleh Mnet. VIXX resmi debut pada tanggal 24 Mei 2012 di M!Countdown dengan lagu “Super Hero”. Single kedua mereka berjudul “Rock Ur Body” rilis bulan Ogos.
Sebelum meluncurkan single album ketiganya On and On pada tanggal 17 Januari 2013, VIXX terlebih dahulu meluncurkan single pre-rilis berjudul “Don’t Want to Be an Idol” pada tanggal 6 Januari. Album mini pertama mereka iaitu Hyde dirilis pada tanggal 20 Mei. Sedangkan album repackagenya rilis pada 31 Julai bertajuk “Jekyll”. Cukup sukses dengan album mini pertamanya, akhirnya VIXX merilis album penuh pertamanya Voodoo pada tanggal 20 November 2013. Namun, Lagu “Voodoo Doll” yang merupakan title dari album Voodo baru dirilis 5 hari setelah perilisan albumnya.
Pada 2…