Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2015

EXO NEXT DOOR Stickers from #LINE

Assalammualaikum...


Ohemgee... comel gila EXO NEXT DOOR dalam versi sticker baq hang,huhu...
Sapa yang ada application LINE bolehla download sticker ni...Download cepat2 sebelum tarikh luput dia sampai..
Siapa yang mana paling comel kat dalam sticker tu??..Ok tu je nak cite,bye...

Wordless Wednesday #10

Hai...Khas untuk warga2 utara... Bagi yang masih belum mendapat pekerjaan, marilah kita sama2 pergi ke Karnival Kerja ini...Mungkin ada rezeki kita untuk bekerja...



Happy Mother's Day

Assalammualaikum...
Dialah yg melahirkan,menjaga dan mendidik... Dialah menjadi tempat mengadu,bermanja,bergaduh... Dialah ratu hati, dialah permaisuri... She only the one... She's my mom forever.. No one can replace her...
*****

Happy Mother's Day to my #Queen... Tq for everything to take care ur two princess,me and sister...

Drama : EXO Next Door

Assalammualaikum...



Hai...Bagi peminat2 kpop mesti kenal kan dengan 4 jejaka tampan kat atas tuhh kan...Alaaa tipu sangat lau tak kenal kan?haha...
Ok, drama yang dibawa khas oleh LINE ini yang dibintangi group boyband EXO as a main actor disamping Moon Ga Young as a heroin..**Tak sure betul tak nama ni**
Aku tahu tentang drama ni melalui aplikasi LINE...Drama ni mempunyai kelainan dimana jangka masa setiap episod agak pendek.Memandangkan drama ni baru ditayangkan beberapa minggu yang lalu.Lau tak salah aku,ia hanya ditayangkan di youtube saja dan dimasukkan episod drama ni setiap hari Selasa dan Khamis.Lau salah informasi sila betulkan ehh...:)
Setakat ni yang aku dah tengok dan siap download sekali baru sampai episod 8.Lagi 8 episod akan ditayangkan.So,bersabarlah menanti...Ceritanya mengisahkan kehidupan boy band EXO yang baru sahaja berpindah di sebelah rumah Ji Yeong Hee..**sekali lagi aku lupa nama wataknya,maaf ye**
Okla,tu je yang aku nak bagitahu.Pada yang belum tengok lagi,silal…

Mak Kite Pun Pandai Selfie...

Assalammualaikum...



...Mak kite pun pandai selfie,hoho...