Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2013

invitation for Dinner

Hai sume…
So excited today..Because I get invitation,yuhuuu for this today…. Actually, I get invitation to go Pre- Graduation Night for dinner…Eh, lupa lak…Ok, sebagai translatenya, adalah  Malam Pra-Graduan…
Sume student semester akhir bagi course, Diploma Pengurusan Pelancongan dan Diploma Hotel & Katering dijemput menghadiri event ini yg bertempat di Tabung Haji Hotel, Alor Star, Kedah…
Tema bagi pakaiannya adalah bertemakan “ASEAN”….Untuk pakaian aq adalah,jeng…jeng…jeng…!!!!...
SHhhh…akan aq updatekan di entri yang seterusnya jika ada…hehhe…Oklah, aq nak iron baju untuk malam ni,bye…

Cover kad invitationnya...

Kandungannya...

Plan perjalanan...


Calendar Oktober 2013

Assalammualaikum...

Bulan September bakal melabuhkan tirainya tidak lama lagi... Dan aq pulak sebagai student semester akhir, lagila aq tersangat sibuknya....Sibuk ke???...Of coursela sibuk haaa...
Bulan Oktober ni, aq telah menanda "pangkah".. Bukan pangkah hari pilihan raya ok!!!!... Tapi pangkah sebagai tanda aq akan ada satu "aktiviti", atau "acara" penting bagi aq... And of coursela be a important day for me,huhu...=)
Antara tarikh yg paling penting untuk aq adalah,jeng...jeng...:-
01 hingga 04 Oktober 2013 - Expedition trip to Krabi (Educational Trip) 09 Oktober 2013- ViVA (Presentation Final Project) 24 Oktober 2013 - Birthday En. N  28 Oktober 2013 - Final Exam, subjek Sales & Marketing
SEE!!!!.. Agak banyak kan "aktivitinya" kan,hahaha... Fuhhhh...sangat banyaknya kan... Okla, hope sumanya dapat berjalan dgn lancar, Aminnn...

p/s:- peningnya nak cari baju utk MPG (malam pra graduan) hari Khamis ni...ada idea tak utk tema Asia.???..

Trip Final Project Sem 6

Assalammualaikum...
Hari tu aq dah updatekan entri pasal aq nk promote pakej group aq... Boleh Tengok sini
Alhamdulillah, trip itu telah pun berjalan dgn lancar. Trip ini telah bermula dari hujung minggu lepas lagi iaitu pd 6 September hingga 8 Sepetember..Baru semalam sahaja aq balik dari trip tu..Penat xpayah cakapla kan...Memang tersangat letihnya weiii berjalan..Sakit tumit kaki aq derr....
Seramai 18 orang yg telah join trip ini termasuklah lecturer penyelaras Final Project kami..sedih xdapat sambutan,sob...sob...Mungkin ada yang tahu dan yang xtahu, trip ini adalah merupakan Final Project aq bagi semester akhirku ini bg course aq Diploma in Tourism Management selama 3 hari 2 malam di Pulau Langkawi...Nampak tak betapa pulunnya aq cerita kat hampa dgn penuh lengkap,hohoho...
Kami bertolak dgn menaiki bot di jeti Kuala Perlis pd pukul 7 malam..Sampai kat sana terus shj kami check-in and then dinner..Malam tu hanya aktiviti "free and easy"...
Second day, bermulanya aktiviti kam…

Promotion For My Tourism Project

Assalammualaikum...
Untuk entri hari ni aq cuma nak promotekan projek trip pakej group aq yang merupakan "final project" aq utk sem 6 ni... Ni adalah flyers bagi pakej kami iaitu pakej Historical/Cultural , Pulau Langkawi... kami menawarkan pakej pelancongan kepada sesiapa yang berminat untuk melawat tempat  tempat bersejarah di Langkawi.  Pakej ni termasuklah harga tiket feri pergi dan balik, tiket masuk ke tempat lawatan, pengangkutan dan penginapan.
Harga promosi bagi pakej ni hanya RM150...
BUKAN RM222 TP RM 150 #

Untuk sebarang pertanyaan bolehla menghubungi nombor yang tertera pada flyers diatas..